En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kabil mümkün.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, yararlanma esnasında ise binadan sorumlu kişiler almalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle başlamak üzere tasarruf amacına ve kullanan zat sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

 Bir binada yahut katlarında kâin her kullanıcı midein, öteki kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan geride bırakmak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa yahut çışitalara aracısız muvasala sağlamlanması gerekir.

Yangın takkadak dâhilen hariçya kaçmaya çkızılışan kişilerin natürel davranışı kendilerini ortam kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, kuruluşldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 an güçlü ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı tertibat ile kolaylıkla merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda yekten lüks kişinin dünyaarı sadık çıkmasını sağlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Yangın merdivenleri, tatminkâr bir dizayn ile yapım edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların müstacel durumlarda rahat kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok bir tomar insanoğlunun yaşama ve dünyalık kaybına da gaye açabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, Yangın kapısı istanbul fi yatı hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Mevki nüshası: Binaların kesme nüshası bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir kıta ivedi çıkış kapısı zemin almalıdır. Faik katlı binalarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page