Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Dışarıdan methale mutabık bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik yol), yürekeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine durum gereğince lüzumlu bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

öz 10- üste Yangın merdiveninin her iki cihetında da örek, grup veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet hoşgörülüliği 80 cm ya da daha azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş yeğinna kadar tam halde olmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Bayraklı'nın yeşilini baştan tutulmak ve vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını istikbal etmek yürekin elimizden geleni yapacağız. Sessiz tesellimiz güç kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında vatandaşlarımıza katkısızlanan barınma, besin ve giysi destekleri dâhilin cepheımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bir henüz böyle acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne bile ülkemizin herhangi bir iyi yaşanmamasını diliyoruz. Devam eden yangınların da bir an önce son bulmasını dilek ediyoruz" dedi.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yönlü Yangın Kapısı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese bedduaşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yönlü eder politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page